Dominique Monami
521
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-521,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden,vertical_menu_hidden_with_logo, vertical_menu_width_260,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Dominique Monami

A golden state of mind

Dominique Monami was in de jaren 90 the leading lady in de tenniswereld. Ze was de eerste Belgische in de wereld Top 10 en ze behaalde een bronzen medaille op de Olympische Spelen van Sydney. Ze staat bekend voor haar positieve attitude, ijzersterk karakter en gedrevenheid. Dominique is al meer dan 15 jaren mental coach in de bedrijfs- en sportwereld en is erop gebrand haar inzichten over energie te delen.

Iedereen heeft wel een aantal dromen in het leven. Motivatie is het kernwoord om je dromen te realiseren en de toekomst daadwerkelijk in de ogen te kijken. Tijdens deze lezing bespreekt Dominique wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Zij noemt dat een golden state of mind

Ze geeft mee welke ingesteldheid je nodig hebt om te groeien en inspireert om uit je comfortzone te treden en je succes alsook plezier te vergroten.

Wat neem je mee?

Wat is de impact van talent op motivatie? 
Hoe versterk je je motivatie? 
Hoe omgaan met tegenslag? 
Welke ingesteldheid heb je nodig om te groeien en uit je comfortzone te treden maar toch plezier in je werk te behouden? 
Wat heb je nodig om je doel te bereiken? 
Hoe creëer je voldoende energie om gedurende heel de dag goed te presteren?