Farid Marzouki
857
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-857,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden,vertical_menu_hidden_with_logo, vertical_menu_width_260,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Farid Marzouki

Een rode draad voor een betere gebruikservaring.

In heel wat organisaties groeien IT producten aan een grote snelheid. Dit is ook geldig voor trends in frontend en design. Om als organisatie beter om te gaan met deze constante evolutie is er nood aan een rode draad waar naar kan terug gegrepen worden bij nieuwe projecten. Hierbij kunnen de verschillende stakeholders gebruik maken van een design systeem.

Dit zullen de bouwstenen zijn die de fundamenten leggen voor de ui/ux van het product. Aan de hand van het design systeem kunnen de verschillende stakeholders hun violen gelijkstemmen en krijgt de klant een duidelijke visie voorgeschoteld. Hierbij kunnen ook de nodige evolutie gestructureerd aangepakt worden en blijft alles binnen een gecontroleerd budget.

Farid zal jullie uitleggen hoe ze dit bij Argenta succesvol hebben uitgerold en hoe dit voor zowel business, design als frontend development een betere samenwerking heeft opgeleverd. Voor deze klant met een breed publiek aan gebruikers is consistentie en eenvoud zeer belangrijk. Met een score van 4.5 op de Play store weet onze klant dit ook te waarderen.