Kris Colpaert
736
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-736,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden,vertical_menu_hidden_with_logo, vertical_menu_width_260,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Kris Colpaert

Better Minds at Work

Kris Colpaert is arbeidspsychologe. Ze geeft lezingen en workshops rond mentale veerkracht en generatie management. Als coach werkt ze rond persoonlijke ontwikkeling, stress en burn-out en loopbaanbegeleiding. Als HR-consultant werkt ze op de uitbouw van een positief HR-beleid, waarbij het welzijn van elke medewerker centraal staat. Ze is auteur van het boek “‘Durf, 8 bouwstenen om uit je comfortzone te stappen” en co-auteur van het boek “50 Tinten wijs”. Daarnaast is ze ook docent aan de Universiteit van Gent.

Better Minds at Work geeft aan dat het versterken van het brein leidt tot een verhoging van de mentale veerkracht en medewerkers weerbaarder maakt tegen de stressvolle uitdagingen van deze tijd.

Tijdens deze sessie leer je wat de belangrijkste componenten zijn van mentale veerkracht en hoe je de energiebronnen in je organisatie kan detecteren en stimuleren. Deze lezing is niet alleen het perfecte antigif tegen burn-out, maar ook een eyeopener die duidelijk maakt dat investeren in veerkracht leidt tot meer productiviteit en geluk.

Leer op een interactieve wijze meer over hoe je focust, hoe je stressvolle gedachten controleert, en zet je eerste stappen als optimist!

Tijdens een 48-uren uitdaging stimuleert Better Minds at Work deelnemers om een aantal tips en tricks meteen in de praktijk toe te passen.