Laura Krause
872
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-872,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden,vertical_menu_hidden_with_logo, vertical_menu_width_260,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Laura Krause

Groeien vanuit verbindende feedback

Herken jij ook dat het best moeilijk is om feedback te geven zonder dat iemand zich persoonlijk aangevallen voelt?En dat de verantwoordelijkheid van feedback geven enkel bij leidinggevenden wordt gelegd? Hoe zou het zijn als je een permanente feedbackcultuur kan creëren waarbij collega’s elkaar ook onderling durven aanspreken? Durf jij de uitdaging aan om het effectief te doen?

  • Je ondervindt zelf hoe simpel en leuk feedback geven en ontvangen kan zijn
  • Je ontdekt waarom medewerkers en managers feedback avoidance behavior vertonen en wat de nummer 1 voorwaarde is om een feedbackcultuur te installeren.
  • Je gaat zelf aan de slag met 3 feedbacktechnieken en casussen. Zo zetten we tijdens de sessie maximaal in op ervaringsleren.