ICTech Day | Matthias Dobbelaere – Welvaert
749
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-749,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden,vertical_menu_hidden_with_logo, vertical_menu_width_260,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Matthias Dobbelaere – Welvaert

Over Matthias Dobbelaere – Welvaert

Matthias Dobbelaere-Welvaert richtte in 2010 ‘deJuristen’ op, en was managing partner tot 2019, waarna hij zijn aandelen overliet aan de betrokken investeerder. Gepassioneerd door marketing en video, richtte hij vervolgens het productiehuis ‘DOBBELAERE-WELVAERT’ op.

Matthias is ook directeur bij de Stichting ‘Ministry of Privacy‘, en co-founder en ‘Chief Creative’ bij Ethel, een legal tech & design agency. Hij leidt de mediazaak ‘Stop de vingerafdruk’ voor het Grondwettelijk Hof.

Matthias studeerde rechten aan de Universiteit van Gent, en behaalde een postgraduaat in ICT & Media Law aan de Universiteit Leuven (ICRI). Hij doceert ‘Copyright and Mediarights’ aan de Erasmus Hogeschool Brussel.